Body Scanalyser

Body analyse met de Body Scanalyser

 

Doel

Het doel van de Body Scanalyser is om onverklaarbare problemen in het lichaam op te sporen en te analyseren.

Werkwijze:

De Body Scanalyser is een apparaat die in 1 minuut een analyse van 250 parameters in 40 gebieden van het lichaam kan maken. De parameters geven een inzicht over het functioneren van de organen en de hoedanigheid van het skelet. Verder geeft het apparaat informatie over de waarden van o.a. cholesterol, vitaminen, mineralen, zware metalen enz. De gegevens worden overzichtelijk in een schema weer gegeven en geeft van elk gebied een test indicatie.

Door middel van het vasthouden van een handsensor kan er een energetische meting worden gedaan. De handsensor is aangesloten op een computer programma. Het menselijk lichaam is opgebouwd uit cellen welke bestaan uit een kern met atomen waarvan  de geladen deeltjes de elektronen in beweging brengen.  Door celdeling worden elektromagnetische golven uitgezonden. De meting reageert op response uit het lichaam. De cliënt dient tijdens de meting volkomen in rust en ontspannen te zijn.

Voorwaarden zijn:

De cliënt mag 4 uur voor de analyse geen  alcohol en weinig koffie drinken. Verder geen voedsel nemen waar veel suiker aan toegevoegd is. Zware arbeid en intensieve sport is eveneens niet gewenst. Het dragen van ringen, armbanden, kettingen en piercings zijn niet toegestaan tijdens de analyse.