Shiatsu therapie

Brengt de energie stroom in evenwicht

Shi-atsu betekent vinger-druk en is een holistische therapie afkomstig uit China. De Shiatsu therapie bestrijd lokale pijn, ontspant de spieren en brengt uw zenuwstelsel in balans.

Een klacht komt vaak door een afwijking in het weefsels die spanning veroorzaakt (knopen) en daardoor pijn geeft. Via meridianen staan deze plaatsen met elkaar in verbinding. De energie stroom in een meridiaan is verbonden met een orgaan. Door het weer in evenwicht brengen van de energiestroom in de meridiaan, door behandeling van de knopen, wordt de klacht verholpen.

 

Shiatsu therapie in de praktijk

Een totale behandeling duurt ongeveer een uur, het gehele lichaam wordt behandeld met vingerdruk op de meridianen. Uiteindelijk zal na een aantal behandelingen het evenwicht in yin en yang hersteld zijn.

Massagepraktijk Oranjewoud is gevestigd in Oranjewoud en goed bereikbaar vanuit Oranjewoud, Heerenveen, Friesland, Katlijk, Oudeschoot, Brongerga, Schoterland, Nieuweschoot, De Knippe, Mildam en Anneburen. Een goede keus als het gaat om massage, shiatsu, lage rugklachten, stress, ontspanning, gewrichten, voetreflexzonetherapie, reflexologie, meridianen, zenuwstelsel, spierontspanning, stress massage, magneetveldtherapie, infra-rood licht, triggerpoint therapie, kramp, overbelasting, triggerpoints en triggerpointcoach, medical taping, bloedcirculatie, bloeduitstorting, voetreflex behandeling, ontspanningsmassage, energetische massage, lichamelijke gezondheidsproblemen, verminderen van stress, pijnbestrijding, rugklachten, pijnlijke schouders, pijnlijke nek, tenniselleboog, pijnlijke knieën, hoofdpijn, ontspanning, burn-out, energiek, fit en in balans.