Voetreflexzonetherapie

Herstellen van het natuurlijke evenwicht

 

Ziek zijn is een signaal van een verstoorde harmonie tussen eenheid van lichaam en geest. Het doel is om dit natuurlijk evenwicht weer te herstellen. Op de voetzool heeft elk orgaan van het lichaam zijn eigen plaats. Blokkades kunnen door de massage worden opgeheven en daardoor kan het lichaam zich zelf weer genezen.

Reflexologie helpt dus de genezing te bevorderen als de mens ‘als geheel’ wordt behandeld. Deze methode kan goed naast een andere behandelwijze gebruikt worden.

Voetreflexzonetherapie in de praktijk

 

Als reflexzonetherapeut beïnvloed ik organen in uw lichaam. Dit doe ik door druk uit te oefenen op de reflexzones van uw voeten, daardoor wordt uw lichaam geprikkeld om te reageren, anders gezegd: ‘Het zelf genezend vermogen van uw lichaam wordt gestimuleerd’. Het doel van deze therapie is het natuurlijke evenwicht te herstellen, zowel lichamelijk als psychisch.

Voor een optimaal resultaat heeft u minimaal zes behandelingen nodig.

Massagepraktijk Oranjewoud is gevestigd in Oranjewoud en goed bereikbaar vanuit Oranjewoud, Heerenveen, Friesland, Katlijk, Oudeschoot, Brongerga, Schoterland, Nieuweschoot, De Knippe, Mildam en Anneburen. Een goede keus als het gaat om massage, shiatsu, lage rugklachten, stress, ontspanning, gewrichten, voetreflexzonetherapie, reflexologie, meridianen, zenuwstelsel, spierontspanning, stress massage, magneetveldtherapie, infra-rood licht, triggerpoint therapie, kramp, overbelasting, triggerpoints en triggerpointcoach, medical taping, bloedcirculatie, bloeduitstorting, voetreflex behandeling, ontspanningsmassage, energetische massage, lichamelijke gezondheidsproblemen, verminderen van stress, pijnbestrijding, rugklachten, pijnlijke schouders, pijnlijke nek, tenniselleboog, pijnlijke knieën, hoofdpijn, ontspanning, burn-out, energiek, fit en in balans.